Vår vision:
Alla ska ha rätt

till rent vatten

Upptäck Biovac

Vi tar våra vatten för givet. Kanske är det inte så konstigt eftersom det alltid har funnits där. I kranen. I sjön. I havet. Men det är  inte självklart idag. Vi på Biovac vet att alla inte har samma brinnande intresse för att hitta den perfekta reningstekniken för att avlopps-,  industri- och dricksvatten ska kunna återvinnas till rent vatten. Men vi vet också att det är något som är enormt viktigt och en allt större utmaning för våra kunder. De bryr sig och vill skapa goda förutsättningar för kommande generationer. Deras barn och barnbarn. Det handlar om vår överlevnad. Och vi på Biovac siktar på att alla ska få tillång till rent vatten. Det har vi gjort i hela 40 år. Och vi tänker göra det i många, många år till.

Nyfikna innovatörer
sedan 1982

Framgångssagan om Biovac började med norrmannen Leif Rönsen i slutet av 70-talet. Efter en resa till USA, där han tittade på avloppslösningar, inspirerades han till att ta fram en prototyp för ett reningsverk. 1982 lanserades så en produkt under namnet Biovac. Det blev en stor succé och företaget växte år efter år. Idag, 40 år senare, arbetar ca. 60 personer i Skandinavien med allt från forskning och utveckling till produktion, försäljning och kundservice.

Byggda för vårt utmanande klimat

Våra produkter och lösningar som ska fungera under och ovan mark i flera generationer framöver. Det kräver erfarenhet och noggrannhet. Med 40 år i ryggen vet vi hur man bygger hållbara och högteknologiska reningsverk för enskilda hushåll till samhällen. Forskare och ingenjörer på Biovac har samma fokus - att kommande generationer ska få njuta av rent vatten. Produktionen sker till största delen i Norge och vi samarbetar med marknadens bästa leverantörer för att uppnå optimal kvalitet som håller för vårt utmanande klimat.

Vi levererar hållbarhet
i generationer

Biovac har marknadens mest nöjda kunder genom smarta, trygga och ekonomiskt lönsamma lösningar. Det är helt enkelt vår vision att alla ska få tillgång till rent vatten genom modern och högteknologisk teknik med långsiktighet som ledstjärna. Så gör som tusentals kunder i hela Skandinavien redan gjort sedan 1982. Låt oss på Biovac ta hand om ditt reningsbehov, så du kan göra något du brinner för.