Vi hjälper dig
hela vägen

Se hur enkelt du skaffar Biovac

Du har kanske har varit på en av våra trevliga utställningar eller kanske hittat oss på internet. Det är nu dags att titta närmare på Biovac. Vi går igenom sex steg för en lyckad och trygg avloppsaffär som lönar sig i längden. Får vi bara berätta om två viktiga saker först:

För det första. Ditt nya Biovac minireningsverk innehåller goda bakterier som hjälper dig att rena ditt avloppsvatten. Spola inte ner lösningsmedel, färg m.m. så får du en anläggning som ger låga driftskostnader och håller i generationer framöver utan avbrott.

För det andra är det mycket viktigt att ombesörja luftning ovan taknock. Detta är en vanlig fråga och något som vi alltid rekommenderar. Annars kan det eventuellt uppstå lukt eftersom gas alltid tar den lättaste vägen. Montera luftare ovan taknock.

BOKA KOSTNADSFRITT HEMBESÖK

LÄS MER UNDER FAQ

Steg 1

Din lokala återförsäljare kommer på ett kostnadsfritt hembesök och tittar på fastighetens förutsättningar. Hen ger dig förslag på lämplig avloppslösning – helt utan kostnad.

Steg 2

När du gjort valet är det dags att ansöka om utsläppsrätt hos kommunen. När köpekontrakt är tecknat hjälper vi till med ansökan och sköter alla kontakter med kommunen tills tillståndet är klart.

Steg 3

Medan du väntar på att ditt tillstånd blir godkänt, påbörjar vi planeringen för installation av din nya Biovac. Viktigt att tänka på är att märka ut var vatten- och elledningar finns på tomten.

Steg 4

När ditt tillstånd är godkänt avtalar vi om leverans och installation av din anläggning. Din återförsäljare, ofta gräventreprenör, hjälper dig med installationen. Övriga samarbetar med certifierade gräventreprenörer.

Steg 5

Vid driftsättning görs en funktionskontroll. Du skapar nu bakteriefloran i reningsverket genom att gå på toa. Efter tre månader görs en första service. Vi tar prover, ställer in flöden och kopplar in flockningsmedel.

Steg 6

Luta dig tillbaka och njut av totalt trygghet. Serviceavtalet Biovac Trygg innehåller bl.a. ett unikt åtagande i hela avloppets livslängd. Vid fel inleds en åtgärd inom 24 timmar. Alla dagar. Tack för att du valt Biovac!

Boka kostnads-
fritt hembesök

Titta på film
om Biovac

Minireningsverk
med allt-i-ett

Biovac för de
flesta behov

Vi tar service
till
 en ny nivå

Finansiera din
nya Biovac