Minireningsverk
Tryggt & smart
med allt-i-ett

Upptäck Biovac minireningsverk

Välj ett modernt Biovac minireningsverk med smarta lösningar som håller i generationer. Du får konstant aktiv mätbar rening för hög skyddsnivå och effektiv samt billig fosforhantering. När du väljer Biovac minireningsverk hjälper en lokal återförsäljare till med grovplanering, pappersarbete och installation. Vi tar sedan ansvar i hela avloppets livslängd och står redo inom 24 timmar om något händer. Låt oss ta hand om ditt avlopp så kan du göra något du brinner för. Boka ett kostnadsfritt hembesök eller klicka på flikarna nedan och läs mer om minireningsverk.BOKA KOSTNADSFRITT HEMBESÖK

Välj avlopp med
hjärna och hjärta

Gamla uttjänta avloppslösningar är en miljöbov som ofta läcker orenat avloppsvatten ut i vår natur varje dag. Alla drabbas av att man blundar för problemet. Därför är en investering i en långsiktig avloppslösning viktigt. Både för din plånbok och för din hälsa. Gör som tusentals nöjda kunder och skaffa Biovac minireningsverk. Enkelt, smart, ekonomiskt och bekvämt.

Riktigt bekvämt
i generationer

Biovac minireningsverk är resultatet av omfattande utveckling och erfarenhet från hela Skandinavien sedan 1982. Våra avlopp fungerar i tuffa klimat med högsta reningsgrad i generationer framöver. Investeringen ska vara hållbar ekonomiskt och miljömässigt. Det ska kännas lika enkelt och bekvämt som att ha kommunalt. Låt oss ta hand om avloppet så kan du ägna dig åt det du gillar.

"Husdjuren" sköter
naturlig process

Vår satsvisa biologiska rening ger optimalt resultat, år efter år. Du skapar en bakterieflora i avloppet genom att gå på toa. Dessa ”husdjur” äter upp inkommande mikroorganismer. Vi använder sedan flockningsmedel, som bl.a används till att rena vattendrag från övergödning, för att ta hand om fosfor. Det doseras ut i mycket små mängder vid varje reningstillfälle.

Vi finns med
lokal närvaro

En god kundrelation gäller i hela avloppets livslängd. Det ska inte vara krångligt att byta till en modern lösning. Du får hjälp av lokala återförsäljare, som finns över hela Sverige, som är utbildade och certifierade av oss. Hela processen är viktig för att ditt nya reningsverk ska fungera bra i generationer framöver. Men 40 års erfarenhet från tusentals installationer finns vi alltid där om du behöver oss.

Unika lösningar
skapar trygghet

Skillnaden mellan Biovac och andra tillverkare är att vi tar ansvar för våra produkter på lång sikt så du kan göra det du gillar. Med serviceavtalet Biovac Trygg får du en personlig servicetekniker som gör årlig service och kan rycka ut året runt inom 24 timmar. En åtgärd kostar f.n. endast 800 kr. Resa, arbete och material ingår. Supertryggt och lika bekvämt som kommunalt!

Biovac för de
flesta behov

Vi tar service
till
 en ny nivå

Finansiera din
nya Biovac

Om hur man
skaffar
 Biovac

Boka kostnads-
fritt hembesök

Titta på film
om Biovac