Se filmer om våra avlopp och hur kunder upplever oss 

Vi på Biovac vet att våra produkter och tjänster ger en trygg, bekväm och miljövänlig avloppslösning som håller i generationer. Men vad säger våra kunder? Poppa popcorn, sjunk ner i soffan och titta på filmer om Biovac minireningsverk. Vi kan självklart inte dokumentera alla våra tusentals nöjda kunder men vi fyller på med kundintervjuer så ofta vi har möjlighet. 

Delar på framtidslösning

David och hans grannar är intresserade av odling och trädgård. Eftersom de gränsar till ett Natura 2000-område sökte de en självklar totallösning som är enkel och bekväm under många år framöver.

Bekvämare
för familjen

Jörgen valde Biovac minireniningsverk för att det var en bra miljömässig totallösning där man har en kontakt från start till mål. Han vill även göra det mer attraktivt för kommande generationer med samma bekvämlighet som hemma.

Rent samvete
och billigare

Sven-Erik och Karin valde Biovac minireningsverk för att det är en klart mer ekonomisk och bekväm lösning som tar hand om helheten och inte smutsar ner deras fina badsjö. De vill vara med och bidra till en bättre framtid.

Det bästa alternativet

Håkan gjorde ett noggrant grundarbete och valde Biovac. Familjen eftersökte en helhetslösning som är bekymmersfri och bekväm. Miljönyttan stod även högt på agendan. Allt sammantaget gjorde Biovac till vinnaren.

Med tanke
på framtiden

Genom att läsa på ordentligt om avloppsmarknaden valde Lars-Olof Biovac minireningsverk som håller avsevärt längre än andra avlopp. Helheten med garantier, serviceavtal och återförsäljaren spelade in. 

Minireningsverk
med allt-i-ett

Biovac för de
flesta behov

Vi tar service
till
 en ny nivå

Finansiera din
nya Biovac

Om hur man
skaffar
 Biovac

Boka kostnads-
fritt hembesök